Друштво

Музика и богата трпеза
чекају даме за 8. март

Да би припаднице љепшег пола и овај 8. март, Међународни дан жена, прославиле у пријатној атмосфери, побринули су се дервентски угоститељи, припремивши занимљиве понуде уз свирку и богату трпезу, а да су погодили укусе жена свједоче махом попуњене резервације.

Судећи према изјавама угоститеља, највеће интересовање влада за веће салоне и ресторане, гдје су жене из радних колектива одлучиле да прославе Дан жена.

У салону „Премиум“ истичу да су задовољни бројем резервација.

– За припаднице љепшег пола припремили смо понуду од 60 КМ која укључује неограничену конзумацију хране и пића, а даме ће забављати „ЕПП бенд“. Имамо још слободних мјеста – наводе из „Премиума“.  

Незаборaвно вече за даме најавили и  у салону „Марко Поло“ гдје резервација по особи кошта 55 марака.

– Гостима смо припремили шведски сто са више од 20 врста јела, уз велики избор пића, а ове године додајемо и  промоцију вина и ликера. За добру забаву побринуће се бенд „А што не би могло“ – кажу у салону „Марко Поло“ додајући да су готово сви капацитети попуњени.

– Остало је још десетак слободних мјеста. Махом су резервације стизале из фирми или група –  рекли су у овом салону.

У ресторану мотела „Бабино Брдо“ 8. март биће у знаку вечери уз музику уживо. Резервације се не наплаћују, а гости ће моћи да уживају у богатом избору хране и пића. Ресторан „Еден“ и поводом Међународног дана жена биће отворен за све госте, уз традиционално богат избор хране и пиће, али без посебних резервација. 

Вече прилагођено дамама у плану је и у ресторану „Грал“.

– Музику уживо имамо и у суботу 4. марта, као и  8. марта, када наступају „Неки нови клинци“ – наводе из овог локала, док ће даме празник у кафеу „Гинис“ моћи да прославе уз наступ Немање Блажевића, гдје су резервације, као и у „Гралу“, бесплатне.

У клубу „Монте Карло“ за гошће су припремили поклоне.

– Дамама ћемо поклонити руже, а ту су и награде, попут парфема и торби, као и поклон фризура у салону „Марјановић“ у Бањалуци – казали су овом клубу.

У кафе бару „Q“ одлучили су да вече посвећено дамама организују у суботу, 4. марта, када ће наступити Дарко Косић.

У хотелу „Бисер“ кажу да већ трећу годину не организују прославу 8. марта, али да је свим посјетиоцима тог дана на располагању свакодневна понуда.

С обзиром да је овај празник за даме прилика да се провеселе и опусте у изабраном друштву, многе Дервенћанке истичу да ће искористити понуду дервентских локала.

– Свако себи може пронаћи оно што му одговара, тако да не сумњам да ће то вече бити испуњено добрим расположењем. Лично преферирам мирније варијанте уз вечеру и музику, па ћу изабрати неку понуду те врсте – казала је Маријана К.


Продавнице и цвјећаре

За све који желе да мајке, баке, супруге, сестре, дјевојке или колегинице обрадују поклоном поводом Међународног дана жена, имају заиста богату понуду разних производа и цвијећа у дервентским продавницама,а парфимеријама, бутицима и цвјећарама.

Related posts

ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ СУТРА И У НЕДЈЕЉУ

admin

У ТОКУ ПРИЈАВЕ ПЛИВАЧА ЗА КРСТ ЧАСНИ

admin

ПАКЕТИ ПОМОЋ ЗА ДЕВЕТ ПОРОДИЦА НЕСТАЛИХ ОСОБА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još