Друштво

Научите основе или
усавршите енглески језик

Едукативни центар Spelling Bee, који води професорица енглеског језика Станиславка Бањац, почео је са радом у Улици Јована Дучића број 5 у Дервенти, а заинтересовани полазници имају могућност да науче основе, али и усаврше познавање енглеског језика.

Пријаве за све нивое курсева су у току, а рок за упис група је 15. септембар. За оне који преферирају индивидуалне часове, пријаве су отворене током цијеле године.

-Spelling Bee нуди бројне погодности за своје полазнике. Студенти, ђаци и сви који уплате цијели износ за тромјесечни курс унапријед, остварују попуст од десет одсто. Такође, породични попуст је доступан и уколико више чланова једне породице похађа часове. Сви полазници имају прилику да ураде бесплатни улазни тест за одређивање нивоа знања. У цијену групног курса урачунати су књига и радна свеска – казала је Бањчева додајући да је у наредном периоду планирано проширење понуде за полазнике.

Станиславка Бањац

Овај едукативни центар на свом Инстаграм профилу @spellingbee_ec организовао је и наградну игру гдје заинтересованим нуди могућност освајања бесплатног курса.

– За више информација, посјетите наш Инстаграм профил или нас контактирајте на број телефона +387 65/950-903 – додала је Станиславка Бањац.

Related posts

Одгођен концерт
„Теби звијездо сјајна“

Derventski List

Рибари одмјерили снаге

admin

Дијелови града и
у уторак без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još