ДруштвоИЗДВОЈЕНО

НАЈМЛАЂИ ДЕРВЕНЋАНИ ОСМИЈЕСИМА ОБОЈИЛИ ГРАД

Најискренији осмијеси, они дјечији, обојили су вечерас град најљепшим бојама на 11. Конференцији беба.

Трг ослобођења био је препун малишана и њихових родитеља, бака, дека и суграђана који су присуствовали најрадоснијом манифестацији посвећеној најмлађим Дервенћанима.

Прегршт смијеха, игре, музике и плеса учинило је ово вече чаробним. Као и до сада, бебе су се такмичиле у пузању, малишани из вртића „Трол“ и Клуба за дјецу „Бамби“ показали су кореографије које су увјежбали са својим тетама, а нису изостали ни поклони.

Овогодишње трочлано предсједништво чине најмлађа беба Вељко (Вукашина) Беатовић, рођен 16. маја 2019. године, најстарија беба Иван Душан Стојчић (Драгане) Пеулић, рођен 4. јула прошле године и најмлађа беба са највише браће и сестара Тамара (Владана) Душанић, рођена 23. маја 2019. године.

Начелник општине Милорад Симић честитао је свим родитељима и читавој родбини на приновама, а малишанима је пожелио срећу, здравље и љубав.

  • Дервента се 11. пут, заједно са више од 40 општина, придружила овој фантастичној манифестацији која је више од игре. Ово је велика радост, јер је Дервента између два Видовдана почашћена са 225 беба. Требало би нас бити много више, али је добра ствар да имамо 32 малишана више него на прошлогодишњој конференцији – истакао је Симић.

Мајка најстарије бебе Ивана Душана, Драгана Пеулић изразила је задовољство организацијом.

  • Лијепо је видјети оволико малишана на једном мјесту. Манифестација је заиста одлична, тако да организатори заслужују све похвале – додала је Пеулићева.

Манифестацију је организовала општина Дервента у сарадњи са Омладинским центром „Дербент“.

 

Related posts

Подршка спорту од око пола милиона КМ

admin

Свети Сава и данас
освјетљава стазе образовања

Derventski List

Најбољи спортисти Дервенте у 2021. години биће познати данас

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još