ИЗДВОЈЕНОНовости

На раскрсници ускоро
кружни ток и нови асфалт

Раскрсница испод Центра за културу на којој се укрштају Трг ослобођења и улице одред војводе Мишића, Ђенерала Драже и патријарха Дожића већ има нови изглед, а ускоро би требало да добије и предвиђени кружни ток, нове тротоаре, ивичњаке и асфлат.

Ријеч је о пројекту вриједном 105.000 марака који се финансира из буџета града, а ова раскрсница по завршетку радова биће реконструисана у кружни ток са четири излаза, чиме ће постати безбједнија за саобраћај.

Радови су почели у августу, а до сада је, према информацијама из Градске управе, завршена реконструкција водоводне мреже у дијелу Трга ослобођења и самој раскрсници.

Осим тога, изграђени су и нови водоводни шахтови и нове инсталације уличне расвјете, а тренутно граде нови сливници и нивелишу шахтови.

– Упоредо с тим, граде се и ивичњаци и доњи носеће слој коловозне конструкције – казали су из Одјељења за стамбено – комуналне послове Градске управе додавши да по завршетку ових радова, слиједи припрема за асфалтирање једне од улица.

–      Слиједи припрема за постављање асфалтног слоја у комплетној Улици одред војводе Мишића – казали су из одјељења.

Related posts

Нестанак струје на извориштима
оставио дијелове града без воде

Derventski List

У ДЕРВЕНТИ ЗА САДА БЕЗ ДОДАТНИХ МЈЕРА

admin

У СРПСКОЈ 387 НОВООБОЉЕЛИХ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još