Новости

Немјерљив значај
Дервентског листа

– Поводом 110. рођендана Дервентског листа директору, уредницима, новинарима и свим запосленим у овом гласилу желим срећан и успјешан велики јубилеј. Дервентски лист је за 110 година постојања, упркос бројним изазовима и ратним околностима, успио да опстане и остане досљедан и вјеран својој читалачкој публици.

Немјерљив је значај Дервентског листа који више од једног вијека исписује на својим страницама најважније тренутке из живота Дервенте и на тај начин попут најбољег хроничара времена биљежи историју овога града и пулс живота његових житеља, водећи посебно рачуна о темама из области образовања и културе као једним од друштвено најважнијих.

Вјерујем да ће и будући ваш рад обиљежити једнак ентузијазам и одговорност према вашим читаоцима, чија је вјерност најбоља потврда квалитета и добро обављеног новинарског посла. Желим вам сваки успјех у будућем раду, и у наредних сто година! – истакла је министар просвјете и културе РС Наталија Тривић честитавши Дервентском листу јубилеј.

Related posts

У финишу године о најважнијим документима

Derventski List

ПОДРШКА РАДУ ЈАВНИХ УСТАНОВА И ПРЕДУЗЕЋА

admin

Дервенти трећи пут узастопно позитиван ревизорски извјештај

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još