Спорт

Низ медаља за каратисте

Запажен наступ на такмичењу другог кола карате клиге РС „Дервента опен 2024“ имало је 24 члана Карате клуба „Дервента“, а најбољи резултат остварила је Тијана Шарић, која је у женској кадетској конкуренцији освојила пехар за најбољег  појединца.

У катама појединачно златну медаљу освојили су Дајана Видић, Маријо Вајић, Жарко Његомировић, Славен Ђеорђић, Урош Спасенић и Маја Бабић, а сребрну медаљу Анастасија Чанчаревић, Наталија Тешић и Марко Бабић, а бронзу Немања Ђукић, Кристина Живковић, Лазар Нединић, Никола Маркуљевић, Владимир Васић, Славен Топаловић, Ђорђе Петковић, Стефан Љешић, Данило Сурла и Владимир Михајловић.

У катама екипно златну медаљу је освојио тим један у саставу Маријо Вајић, Марко Бабић и Урош Спасенић, те тим два и то Дајана Видић, Маја Бабић и Наталија Тешић. Тим четири који су чинили Никола Маркуљевић, Ђорђе Петковић и Стефан Љешић био је сребрни, као и тим пет, односно Жарко Његомировић, Кристина Живковић и Урош Спасенић и тим три Јана Васић, Тијана Шарић и Хелена Ристић. Бронзану медаљу освојио је тим десет у саставу Владимир Васић, Анђела Ђукић и  Данило Сурла.

У борбама појединачно златну медаљу освојили су Тијана Шарић, Славен Топаловић, Немања Видић и Владимир Михајловић, а бронзу Јана Васић и Славен Ђеорђић. У борбама екипно златом се окитио тим седам, однсоно Јана Васић, Тијана Шарић иХелена Ристић, и тим осам у саставу Славен Топаловић, Немања Видић и Славен Ђеорђић. Сребрену медаљу освојио је тим девет који су чинили Владимир Михајловић и Ђорђе Видић.

Тренер Саша Видић рекао је да су сви чланови клуба показали ентузијазам, а своју упорност крунисали су медаљама.

Related posts

Tешко и против фењераша

Derventski List

Десет златних и
бронзаних медаља

Derventski List

Четири првака Републике Српске

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još