ИЗДВОЈЕНОХроника

НОВИЋ ТУЖИТЕЉКИ ПРИЈЕТИО ДА ЋЕ ЈОЈ УБИТИ ПОРОДИЦУ

Горан Новић из Дервенте ухапшен је због сумње да је пријетио тужиоцу Окружног тужилаштва Добој Наташи Божичковић.

Новић је наводно слао пријетеће поруке опасне по живот Божичковићевој, а како незванично сазнајемо, она је водила предмет против њега. Њега су у уторак ухапсили припадници Посебног одјељења за сузбијање корупције и организованог криминала, а из МУП-а Српске су потврдили, наводећи иницијале, да Новића сумњиче да је тужиоцу слао озбиљне пријетње, које су у директној вези са њеним послом.

– Он ће бити предат Републичком тужилаштву због напада на судију и тужиоца, јер се сумњичи да је упутио озбиљне пријетње опасне по живот тужиоцу Окружног тужилаштва Добој, а које су у директној вези са послом који обавља – саопштили су из МУП-а.

Како незванично сазнајемо, Божичковићева је водила предмет против Новића, који је сазнао број њеног телефона, те јој почео слати поруке узнемирујућег садржаја. У њима јој је пријетио да ће не само убити њу, него и све њене најмилије, након чега га је она пријавила полицији. Послије детаљне истраге полиција је направила сачекушу у којој су ухватили осумњиченог. Он је негирао да је слао пријетње, али је наводно, након што су му у току испитивања показани докази који потврђују оптужбе, признао кривицу. Новић је одраније познат полицији и више пута је хапшен због различитих кривичних дјела.

http://www.glassrpske.com

Related posts

Повријеђена једна особа

admin

ДОЗВОЉЕНА ПРОСЛАВА МАТУРА

admin

ТЕЖЕ ПОВРЕДЕ И АЛКОХОЛ У САОБРАЋАЈКИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još