ИЗДВОЈЕНОНовости

ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СТАМБЕНО ЗБРИЊАВАЊЕ

Министарство рада и борачко-инвалидске заштите објавило је данас Јавни позив за подношење захтјева за стамбено збрињавање у складу са Уредбом о стамбеном збрињавању породица погинулих бораца и ратних војних инвалида Одбрамбено – отаџбинског рата РС.

– Захтјев за стамбено збрињавање може поднијети лице које има статус члана породице погинулог борца или статус ратног војног инвалида од прве до четврте категорије – саопштили су из Министарства рада.

Захтјев се подноси писмено органу управе надлежном за борачко-инвалидску заштиту града или општине у којој подносилац захтјева има пријављено пребивалиште у посљедње четири године непрекидно.

– Рок за подношење захтјева је од 1.  маја до 31. маја 2019. године – наглашавају из министарства.

Јавни позив је објављен у данашњим издањима дневних новина „Глас Српске“ и „Независне новине“ и на интернет страници Министарства рада и борачко-инвалидске заштите (Јавни позив – Јавни позив за стамбено збрињавање).

ЈАВНИ ПОЗИВ ПРЕУЗМИТЕ ОВДЈЕ

Related posts

Странци и даље требају PCR тест за улазак у БиХ

admin

Велико интересовање за Вашар и Сајам привреде

admin

Чардак мрља на лицу правде

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još