Спорт

Одбојкашице тријумфом завршиле
одличан први дио сезоне

СМЕЧ – ДЕРВЕНТА 0:3

Живковић, Бабић (Л1), Сарачевић, Дамјановић, Вујичић, Кењало, Нинковић, Попадић (К), Алексић, Аџић, Малић, Дујаковић (Л2).Тренер: Драган Моћић

У посљедњој утакмици јесењег дијела Друге одбојкашке лиге Републике Српске одбојкашице „Дервенте“ су у Новом Граду савладале ривалке из „Смеча“ што их је позиционирало на прво мјесто првог дијела шампионата са екипом „Вожд“ из Приједора.

Досадашњи резултати су наговјештавали да „Дервента“ има улогу фаворита и у овом мечу, а то је оправдала савршеном игром у свим одбојкашким елементима.

-Мало стегнут почетак меча и почетна предност домаћина 4:0 је јако брзо истопљена одличним сервисом капитена Ксеније Попадић и неизвјесност је трајала до резултата 9:10. Тада на сервис долази Вања Нинковић и сјајним сервисима и још бољом одбраном зоне пет екипа прави изванредан низ и сет бива добијен резултатом 10:25. Други сет је обиљежила још доминантнија игра, посебно у одбрани, блок Саре Сарачевић и посебно Вање Нинковић је потпуно зауставио нападе домаћина. Сервис је био без грешке и услиједио је више него доминантан тријумф 4:25. Трећи сет пресликан као други, једнак и резултат, 4:25 – казали су из клуба додавши да су све дјевојке добиле прилику да играју, а са при томе, квалитет игре нимало није пао.
Слиједи зимска пауза, а наредна утакмица је у фебруару против екипе „Балкана“ из Мркоњић Града.

Пионирке

Пионирско првенство Републике Српске:

ОК ДЕРВЕНТА – ОК СЛОГА ДОБОЈ 0:3 (15:25, 20:25, 10:25)

Related posts

Кошаркаши се
вратили на паркет

Derventski List

Миладиновићу бронза на 200 метара

admin

Подршка спорту од око пола милиона КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još