ИЗДВОЈЕНОСпорт

УСКОРО ПРЕДЛАГАЊЕ КАНДИДАТА ЗА НАЈБОЉЕ СПОРТИСТЕ

У сљедећем броју Дервентског листа, који из штампе излази 28. новембра, биће објављен јавни позив за предлагање кандидата за избор најбољих спортиста општине Дервента за 2019. годину.

Као и до сада, избор ће организовати ЈП „Дервентски лист и Радио Дервента“, а покровитељ ће бити начелник општине. Право предлагања кандидата имају правна и физичка лица у складу са јавним позивом, али право да неког предложи за награду има и жири кога именује организатор избора.

До имена добитника признања поново ће се доћи укрштањем резултата по три основа, а то су остварени такмичарски резултат, глас жирија и гласови читалаца Дервентског листа.

И ове године биће изабрани најбољи спортисти у женској и мушкој конкуренцији, те најбољи спортски колектив и најперспективнији спортиста.

Признања

Уручивање признања биће, као и претходних неколико година, организовано на финалној вечери Новогодишњег турнира у малом фудбалу.

Related posts

Кнежевић комплетирао играчки кадар

admin

Младост и љепота обасјали град

admin

Ранг – листа примљених ученика у Стручну и техничку школу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još