Друштво

Одмор и дружење за љепши
почетак нове школске године

Десетодневни боравак у Бечићима био је прилика за одмор, али и креативност и едукацију чији дио је било десет ученика Центра за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“, а искуства са љетовања понијели су у нову школску годину.

Група ученика у пратњи троје наставника на мору је боравила од 19. до 28. августа у оквиру пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске“.

– Поред купања, сунчања и игара на плажи, наши ученици су успјешно савладали основе пливања, а били су и активни учесници различитих радионица, као и маскенбала, игара без граница и сличних вечерњих активности – казали су из ове установе а боравак на мору за ученике је био прилика и за нова пријатељства.

У оквиру пројекта „Социјализација дјеце РС“ коју реализује Јавни фонд за дјечију заштиту на мору у Бечићима овог љета боравило је 22 дјеце посредством Центра за социјални рад и Центра „Будућност“.

Related posts

Најмлађи музичари концертом
уљепшали Дан жена

Derventski List

„Патролне шапе“ у недјељу

admin

ПЕЋИЋЕВА ДОНАЦИЈА ОБОГАТИЛА ШКОЛСКУ БИБЛИОТЕКУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još