Друштво

Од 4. до 6. јануара нови базари за Михајла

Хуманитарне акције за подршку породици Радановић настављају се и у новој години, а прва у низу је у организацији Удружења родитеља, дјеце и омладине са сметњама у развоју „Сунце“ које ће 4. и 5. јануара на божићном базару испред „Корт маркета“ настојати да прикупе помоћ за маленог дјечака. Дио акције је и Коло српских сестара „Царица Милица“ које је за 5. и 6. јануар најавило божићни базар испред Саборног храма Успења Пресвете Богородице и испред храма Преображења Господњег у Новом насељу.

Из Кола су позвали суградјане да акцију подрже куповином неког од изложених производа, умјесто да производе доносе на базар.

Такође, Народна библиотека „Бранко Радичевић“ придружила се акцији и припремила „пакетиће за пијукање“ у којима се поред слаткиша налазе икона и чланска карта за наредну годину, а који могу да се купе у библиотеци, али и на базару 5. и 6. јануара.

 

 

Related posts

Адреналински спорт желе да приближе суграђанима

admin

ИТ стручњаци потреба
готово сваке области

Derventski List

Ускрс у завичају
посебан дар

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još