ИЗДВОЈЕНОНовости

Омладинска банка стала
уз још шест пројеката

Омладинска банка Дервенте подржаће шест нових пројеката младих са чијим носиоцима су данас потписани уговори, а укупна вриједност одобрене подршке износи 20.353 КМ.

На позив Омладинске банке који је био отворен до 13. марта било је пријављено управо шест пројеката и сви су прихваћени, и то „Дуг према прецима – израда опанчића дервентског краја“, „Фудбалом до здравља и другарства“, „Исте боје – исти тим“, „Недостатак опреме за кабинет практичне наставе“, „Салу уреди за боље кораке на сцени“, „Уређење кабинета економске струке – паметна табла“.

Чекове подршке младима уручио је замјеник градоначелника Синиша Јефтић пожеливши им успјешну реализацију пројеката и идеја.

Шансу за подршку у реализацији идеја млади у Дервенти имаће поново наредних дана када ће бити расписан други позив за предлагање пројеката и микро – бизниса за које је ће бити обезбијеђена подршка од 3.950 КМ и 4 .000 за микро – бизнисе.

Омладинска банка у Дервенти је присутна већ годину, а меморандумом о сарадњи који су крајем прошле године потписали представници Фондације „Мозаик“ и Градске управе, за 32 нова пројекта младих и осам микро – бизниса младих у периоду од четири биће обезбијеђено 97.000 марака.

Related posts

НОВОГОДИШЊИ БАЗАР У „19. АПРИЛУ“ У ЧЕТВРТАК

admin

За инфраструктуру још 140.000 КМ

Derventski List

Трстенци чувају сјећање
на 18 погинулих бораца

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još