ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Почетак школске године и безбједност ђака главне теме

Предстојећи почетак школске године, те проблеми са којима су се дервентске средње школе суочавале у протеклом периоду, биле су теме данашњег састанка руководстава Полицијске станице Дервента и школа.

Командир Миломир Балатуновић, са замјеником Славишом Павловићем и помоћником Александром Ђекићем размијенили су мишљења са директорицама Стручне и техничке школе и СШЦ „Михајло Пупин“ Бранком Јовић и Горданом Асентић о досадашњој сарадњи, те разматрали смјернице за њено унапређење у циљу повећања безбједности ђака.

– На састанку су предочени и одређени проблеми као и мање потешкоће са којима се сусрећу образовне установе и догађаји из претходног периода у којима су учествовали ученици средњих школа. Такође, тема састанка биo је и почетак нове школске године, а директори школа упознали су представнике Полицијске станице о броју уписаних ученика, начину и времену спровођења наставног процеса – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Related posts

Вече музике, пјесме
и стихова сутра

Derventski List

ВЕЛИКА ГОСПОЈИНА, СВЕЧАРСКИ ДАН ЗА ДЕРВЕНТУ

admin

ТЕТА ЛЕНКА У ДЕВЕТОЈ ДЕЦЕНИЈИ ЗРАЧИ ВЕДРИНОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još