Друштво

Омладинска банка
тражи нове чланове

Омладинска банка Дервента позива младе Дервенћане од 17 до 30 година да постану чланови одбора, а пријаве су могуће до сутра, 31. октобра до 14 часова на адреси www.lonac.pro.

Захваљујући сарадњи Фондације „Мозаик“ и Градске управе Омладинска банка у Дервенти дјелује од 2021. године и била је носилац више пројеката који су имали одјек у бројним сегментима друштва.

– До сада смо били подршка за набавку спортске опреме Фудбалском клубу „Текстилац“ и Теквондо клубу,  школске и опреме за путовања Културно – умјетничког друштва младих „Босиљак“, обнову дијелова традиционалних ношњи Српског културно – умјетничког друштва „Дервента“ и набавку нових наслова за Народну библиотеку.  Такође, помогли смо уређење је просторија средњих школа и СКУД „Дервента“, те изградњу јаме за скок у даљ и полигон за бацање кугле Атлетском клубу. Такође, подршку су пружили и микро – бизнисима за производњу органског чаја и развој апликације. Осим тога, у граду је заживио „Пркос фест“ који смо такође подржали – навели су из Омладинске банке истичући позитивна искуства чланова одбора банке Маје Бојанић и Ангелине Дујаковић.

Информације о раду Омладинске банке у Дервенти достпне су на адреси www.lonac.pro као и профилима банке на „Фејсбуку“ и „Инстаграму“.

Related posts

ПОМОЗИМО АНАСТАСИЈИ ДА СТАНЕ НА НОГЕ

admin

„МАРА И ДЕРВЕНТСКЕ ЛОЛЕ“ РАСПЈЕВАЛИ КОРИСНИКЕ „ЗЛАТНОГ ЛУГА“

admin

ЗДРАВСТВЕНЕ КЊИЖИЦЕ И ДАЉЕ НЕ ТРЕБА ОВЈЕРАВАТИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još