Друштво

„ОНЛАЈН“ РАДИОНИЦА ДОСТУПНА И ДЕРВЕНЋАНИМА

Рок за пријаву за трећу „eUPSHIFT“ онлајн радионицу за младе од 13 до 19 година продужен је до 30. октобра, а право учешћа на овогодишњем пројекту остварују млади из Бањалуке, Прњавора, Котор Вароша, Српца, Градишке, Добоја, Лакташа, Приједора, Мркоњић Града и Дервенте.

Ријеч је о пројекту који се пружа као прилика младима да рјешавају проблеме у својим локалним заједницама, насељима или школама и за то добију менторство и финансијску подршку до 3.000 марака. Пројекат проводи невладина организација „Genesis Project “ из Бањалуке за чију „онлајн“ реализацију је сагласност дало и Министарство просвјете и културе РС.

Упутства за учешће на овој радионици, те додатне информације о „онлајн“ презентацијама и дружењима могуће је добити на интернет страници пројекта www.upshift.ba, те на друштвеним мрежама „фејсбук“ и „инстаграм“ на „Upshift Bosnia Herzegovina“.

Related posts

ИНВАЛИДУ РАДА СТИГЛА ДОНАЦИЈА

admin

Захвалност људи највеће
признање и мотивација

Derventski List

Спомен плоча чува успомене на погинуле прњаврочане

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još