ИЗДВОЈЕНОНовости

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО КРУНИЋА ЗАУСТАВЉЕН У ДЕРВЕНТИ

Један од осумњичених за убиство бањалучког бизнисмена Славише Крунића и члана његовог обезбјеђења Жарка Павловића, Бенеди Ђукановић, заустављен је у ноћи између понедјељка и уторка у редовној саобраћајној контроли у насељу Луг у Дервенти, сазнаје незванично Дервентски лист.

Ђукановић је вријеме полицијске контроле био за воланом „голфа 7“ бијеле боје, а заустављен је нешто иза два часа.

  • Он је подргнут редовној саобраћајној контроли и пуштен је, јер у том тренутку није постојала сумња да је учествовао у убиству Крунића – потврђено нам је из добро обавијештених полицијских кругова.

У сачекуши у Гламочанима синоћ је убијен Славиша Крунић власник компанија “Сектор Секјурити”, “Житопека”, “Житопродукт”, “Сектор АДС” и “Сектор ЗОС”, те један од његових пратилаца Жарко Павловић. У размјени ватре убијен је и нападач Жељко Ковачевић, а други паратилац Крунића је рањен.

Полиција још увијек трага за Ђукановићем , а из МУП-а РС позивају градјане да уколико примијете наведено лице то пријаве у најближу полицијску станицу или на бесплатни број телефона 122.

Related posts

„Ковид“ пасоши крајем јула и грађанима у БиХ?

admin

ПРОМОВИСАНЕ „УКОРИЧЕНЕ ГОДИНЕ“ НЕНАДА СИМИЋА

admin

Средњошколци се враћају у клупе, студенти на факултете

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još