Друштво

ОТВОРЕН ПРОДАЈНИ ЦЕНТАР У ЦЕРАНИМА

Продајни центар „ТРИ МД АГРО“ у Церанима, који је данас отворио врата за купце, може да се похвали разноврсном понудом и то прехрамбених артикала, бијеле технике, те пољопривредне апотеке и бензинске пумпе.
Жељко Лазаревић, један од власника, објаснио је да се ради о породичној фирми која сарађује са пољопривредним произвођачима кроз сервисирање комплетне сјетве и кроз откуп млијека.
– Циљ нам је да пољопривредни произвиђач има гдје да прода све своје вишкове, али исто тако да на једном мјесту може да набави све за сјетву и за одржавање пољопривредних добара, а да при томе можемо да му обезбједимо подстицај кроз регресирано гориво – истакао је Лазаревић, те напоменуо да фирма има добру сарадњу са Општинском управом и пуну подршку када се ради ради о подстицајима.
Подршку раду овог објекта у Церанима дао је и начелник општине Милорад Симић који је нагласио да је важно да се развија сеоско подручје и да је циљ задржати људе на селу.
– Ако узмете у обзир да је општина у претходном периоду асфалтом „покрила“ 275 километара, можете да претпоставите колики напор улажемо у опстанак и одрживост села и пољопривреде. Отварање једног оваквог објекта је потврда да смо на добром путу – казао је Симић те подсјетио на разгранатост водоводне мреже која такође у великој мјери утиче на развој села те да се управо због тога улажу велики напори да вода стигне и до јужног дијела општине.

Related posts

УДРУЖЕЊУ „СУНЦЕ“ НА ПОКЛОН 500 ЧЕСТИТКИ

admin

За уреднији и љепши изглед града 680.000 КМ

admin

Застоји у испоруци
струје у неколико села

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još