ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПАКЕТИЋЕ УЗ ДЈЕДА МРАЗА И ФАЗОНКА ДОБИЛО 280 ДЈЕЦЕ

У вртићу „Трол“ данас је одржана новогодишња забава за око 280 малишана, за које је начелник општине Милорад Симић обезбиједио пакетиће.

Програму, у којем су дјецу забављали Бобан Фазонко и Дјед Мраз, присуствовала су дјеца која бораве у редовном програму, дјеца запослених у Општинској управи, те велики број родитеља.

Директор „Трола“ Гордана Симић изразила је задовољство бројем малишана који похађају установу, с обзиром на то да је капацитет установе изградњом нове зграде повећан за око стотину мјеста, а тај број се повећа за још стотину током марта, када се реализује програм припремне наставе у години пред полазак у школу.

– Нама је посебно задовољство што можемо толиком броју породица и дјеце да пружимо најбоље услове за боравак малишана. Начелник је као и сваке године обезбиједио пакетиће – рекла је Симићева.

Локална заједница обезбиједила је ове године укупно 590 пакетића, од чега је највећи број управо за „Трол“ и то 226, потом за удружење „Сунце“ и Дневни центар укупно 133. Клубу за дјецу „Бамби“ уручена су 73 пакетића, дјеци општинских радника 55, центру „Будућност“ 47, Ромима 20 и дјеци из Мјесне заједнице Босански Лужани 15.

Related posts

Родитељу – његоватељу мјесечно 540 КМ

admin

У „ТРОЛУ“ СЕМИНАР ЗА ВАСПИТАЧЕ

admin

Настава у РС почиње 1. септембра, часови 45 минута

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još