Спорт

Пет бронзаних медаља
за дервентске атлетичарке

Чланови Атлетског клуба „Дервента“  имали су још један успјешан наступ на такмичењима и то на Првенству БиХ за млађе јуниоре, освојивши пет бронзаних медаља.

Првенство је одржано протеклог викенда у Сарајеву, а најуспешнија међу Дервенћанима била је Марина Будишић која је освојила бронзане медаље у трци на 2.000 метара „стипл чез“ и у трци на 3.000 метара.

– Теодора Милојевић још једном је показала да се успјешно може носити са најбољим спринтеркама освојивши бронзану медаљу у трци на 200 метара, на којој је истрчала свој нови лични рекорд од 26 секунди и 92 стотинке – навели су из клуба додавши да је екипа дервентских атлетичарки у саставу Марина Будишић, Дуња Душанић, Ања Јевтић и Теодора Милојевић освојила бронзану медаљу у штафети „4×100 метара“, док је екипа у саставу Марина Будишић, Ангелина Тепић, Ања Јевтић и Теодора Милојевић освојиле бронзану медаљу у штафети „4×100+200+300+400 метара“.

– Наредни наступ за дервентске атлетичаре је већ предстојећег викенда, када је на програму јуниорско и млађе пионирско првенство Републике Српске у Сокоцу – наводе из клуба напомињући да су такмичари од почетка године освојили укупно 18 медаља на званичним првенствима БиХ и РС, од чега три златне, четири сребрне и 11 бронзаних.

Related posts

Теофиловић наступа на „Купу нација“

admin

ЉУБИТЕЉИ МОТО – КРОСА ДОБИЈАЈУ СВОЈЕ УТОЧИШТЕ

admin

Средњошколци се
надметали под обручем

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još