Друштво

Породица Тривић треба
помоћ свих добрих људи

Коло српских сестара „Царица Милица“ покренуло је акцију помоћи за четворочлану породицу Тривић из Горњих Церана, односно лијечење Бранке, мајке двоје дјеце, и њеног сина Игора, а сви који желе да дају допринос акциј могу то да учине куповином улазнице за Светосавски бал или новчаним прилозима.

Предсједница кола Ђурђа Додиг – Пијетловић подсјетила је да је Управни одбор кола одлучио да дио прилога прикупљених на Светосавском балу који ће бити одржан у недјељу буде намијењен за помоћ овој породици.

– Свако може учествовати у складу са својим могућностима. Ако не желите и не можете присуствовати Светосавском балу, а хоћете да помогнете породици Тривић, која се налази у тешкој ситуацији, онда то можете учинити својим донација – казала  Додиг – Пијетловићева.

У акцију помоћи овој породици укључио се и свештених Љубиша Новић позивајући суграђане путем свог „фејсбук“ профила да буду дио ове хумане акције.

– Са Бранкиним супругом Гораном сам одрастао и то су моје комшије. Горан иде три пута дневно у Бањалуку, гдје му се супруга поново лијечи, стање је критично и потребна им је помоћ. Бранка, мајка два дјечака, по ко зна који пут се бори са опаком болешћу. Нажалост, карцином јој се вратио у још агресивнијем облику и ту није крај. Њеном маленом дјечаку прије годину потврђена је дијагноза мишићне дистрофије, облик који је толико риједак да у бившој Југославији има свега пет или шест обољелих. Ово је агресивна болест, која не мирује и не успорава. Ипак, постоји терапија из иностранства, али која је изузетно скупа – навео је Новић.

Новачни прилоге за породицу Тривић могуће је уплатити на жиро- рачун Кола српских сестара број рачуна 5553000037493472, а за све додатне информације доступан је број телефона 065/882-265.

Related posts

У четвртак без
струје дијелови града

Derventski List

Базар прилика за хуманост

Derventski List

НАЈМЛАЂИ ФОЛКЛОРАШИ ОТВОРИЛИ „БОСИЉКОВАЊЕ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još