Култура

Почеле припреме за ново издање „Љетне арт сцене“

„Љетна арт сцена“, која је протеклог љета под својим окриљем окупила плејаду дервентских и умјетника из окружења, биће одржана и ове године, а припреме за њено одржавање су већ почеле.

Манифестација, која је лани одржана са циљем прикупљања средстава за куповину клавира за потребе Народне библиотеке „Бранко Радичевић“, а за који је прикупљено 2.348 КМ, и ове године имаће хуману ноту.

Организатори, Народна библиотека, књижевница Александра Мариловић, професорица музике Милијана Жунић и умјетница Драгана Латиновић, покренули су иницијативу за поновном организацијом „Љетне арт сцене“, а како су истакли, аплицирали су и за разне пројекте.

Умјетничка издања планирана су за јули и август, као и лани, а организатори су најавили да се сви заинтересовани могу јавити за учешће, али и за било који начин пружања подршке на мејл адресу artscena.derventa@gmail.com.

 

Related posts

Ученици концертом
славили музику

Derventski List

Вече посвећено стиховима 22. марта

admin

НЕВОЉЕ МЛАДИХ ДЕЛИКВЕНАТА ОПОМЕНА ОМЛАДИНИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još