ИЗДВОЈЕНОСпорт

Пријаве кандидата за најбоље спортисте до 6. децембра

Дервентски лист, уз подршку Градске управе, и ове године организује традиционални избор за најбоље спортисте, спортски колектив и најперспективинијег спортисту града у 2021. години, а пријаве кандидата трају до 6. децембра.

Спортски амбасадори Дервенте биће бирани, као и до сада, у пет категорија и то најбољи спортиста у мушкој и женској категорији, најбољи такмичарски резултат и најбољи спортски колектив, као и најперспективнији спортиста.

– Право предлагања кандидата имају сва правна лица, односно спортски клубови, установе, организације и удружења грађана, мјесне заједнице и предузећа, с тим да у категорији за најперспективнијег спортисту горња старосна граница је навршених 16 година (рођени 1. јануара 2005. године и млађи), док у категорији за најбољег спортисту нема старосних ограничења – наводи се у јавном позиву за избор најбољих спортиста.

Предлагач кандидата дужан је да приједлог достави и образложи на прописаном обрасцу, који се преузима у редакцији Дервентског листа, и достави доказе о оствареним резултатима на званичним такмичењима (фотокопије билтена, број учесника по дисциплинама, записници са такмичења и сл). Резултати остварени на незваничним такмичењима неће бити узимани у обзир.

Образац за пријаву доступан је у редакцији Дервентског листа и на интернет страници www.derventskilist.net, а пријаве се предају у редакцију листа или путем електронске поште на адресу derventskilist@gmail.com до понедјељка, 6. децембра 2021. године до 12 часова.

Рангирање кандидата биће обављено на основу Правилника о начину избора најбољих спортиста Дервенте.

Гласање

Гласачки листић биће објављен у Дервентском листу број 2774 и 2775 који из штампе излазе 9. и 16. децембра. Гласачке кутије за убацивање гласачких листића биће постављене у сједишту ЈП „Дервентски листи Радио Дервента“, Спортском центру и згради Градске управе Дервента. Рок за убацивање гласачких листића је од 9. децембра 2021. године у осам часова до 18. децембра 2021. године у 12 часова.

Образац за пријаву кандидата

Related posts

Екипа „Укрине“ однијела двије побједе

admin

Припрема за школу
почела за 107 малишана

Derventski List

Бесплатан превоз за ђаке путнике, већа издвајања за Дом здравља и пољопривреду

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još