Култура

Промоција „Записа о времену и
људима дервентског краја“ сутра

Промоција књиге Виолете Ковачевић под називом „Записи о времену и људима дервентског краја“ отвориће  сутра, 22. јула, овогодишње издање „Дервентског срца“, манифестације Интернационалног мултирелигијског и интеркултуралног центра (ИМИЦ) „Заједно“ у Дервенти.

Послије промоције која је заказана у 18 часова у дому Хрватског културног друштва „Напредак“ до 29. јула низаће се културни догађаји. Вече поезије посвећено Јозефини Даутбеговић биће одржано 25. јула, такође у „Напретковом“ дому, а за 27. јул најављена је изложба фотографија „Човјек на истоку“ аутора Хариса Меденчевића у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“. Након тога, 28. јула, у Центру за културу биће отворена изложба Абаса Арсланагића, Мирослава Сухаја и Мидхата Алића, а потом и концерт хора „Мозаик“ и њихових гостију. Додјела „Дервентског срца“ заказана је за 29. јул у Центру за културу.

Related posts

„Пиџама за шестеро“ вечерас

admin

ПРОМОЦИЈА НОВЕ КЊИГЕ МИХАЈЛА ОРЛОВИЋА 13. МАРТА

admin

„Лија“ нови члан дружине

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još