Друштво

РАЗМЈЕНА УЏБЕНИКА У БИБЛИОТЕЦИ ОД 15. ЈУНА

Традиционална размјена уџбеника у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“ биће организована и овог јуна и то већ идућег понедјељка.

– С обзиром да настава за већину ђака завршава 12. јуна, планирали смо да одмах идућег понедјељка, 15. јуна почнемо размјену уџбеника за основну и средње школе. Ученици ће током двије седмице моћи да у просторије библиотеке доносе уџбенике који им више нису потребни и да их размјењују за одговарајуће. Како би помогли ученицима направићемо табелу са именима оних ученика који имају уџбенике за размјену и за који су разред и бројевима телефона ђака, тако да они могу међусобно да ступе у контакт – казала је директорица библиотеке Мирјана Плиснић.

Додала је да је планирано да они уџбеници који послије размјене не пронађу своје нове власнике, бити прослијеђени Центру за социјални рад који ће их расподијелити својим кориснима.

Related posts

ЗАПЛАВЉЕНО 38 ОБЈЕКАТА, ОБАВЉЕНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА

admin

Срушио се најстарији храст

Derventski List

Игралиште на Чардаку добија обрисе

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još