Спорт

СЕНИОРИ ИГРАЛИ ВРХУНСКИ, ПИОНИРИ ДОБИЛИ ФИНАЛИСТЕ

Четврти дан „Дервента Нектар футсал“ турнира синоћ је донио мечеве у „Ј“ и „К“ групама сениора, а међу пионирима познати су финалисти.

Група „Ј“ до сада се показала као најквалитетнија, а у веома тврдим и напетим сусретима, публика је могла да ужива у врхунском малом фудбалу, а највише је показала екипа ДМВ ваге Тузла, изашавши као побједник у свим мечевима и заслужено заузевши прво мјесто у групи.

Екипа из Панчева појачана са неколико прволигашких играча из Србије завршила је као другопласирана у групи и прошла у даљу фазу турнира. Екипе из Обреновца и Бањалуке нису успјеле проћи даље, иако су биле конкурентне биле у свим мечевима.

У групи „К“ екипа Дивис некретнина из Београда успјела је да савлада своје ривале и освоји прво мјесто у групи. У посљедњем мечу вечери одлучивало се о другопласираном  у групи, а послије неријешеног  реултата пуцали су се пенали, гдје је тек послије седме серије даље прошла екипа Босна Компреда из Тузле. Домаћини, КМФ Дервента је одлично одиграо све сусрете, али нису успјели да изборе пласман у даљи ток такмичења.

Међу пионирима финални меч 29. децембра играће МБ Моторс и Будућност Бановићи.

Related posts

У Дервенти стартује шампионат БиХ у мото – кросу

admin

ТЕОФИЛОВИЋ СЕ ПРИПРЕМА ЗА ПРВЕНСТВО

admin

Мото – крос празник у Дервенти

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još