ИЗДВОЈЕНОНовости

СКУПШТИНА ЗАСЈЕДА 18. АПРИЛА

Скупштинa општине Дервента засједаће у четвртак, 18. априла, а на дневном реду наћи ће се, између осталога, извјештај о раду начелника општина у прошлој години, те извршење буџета за 2018. годину, договорено је на данашњој сједници Колегијума.

Одборници ће међу двадесетак тема,  разматрати и већи број одлука о продаји непокретности у Новом насељу, који су раније понуђени на лицитацији, а одлучиваће се и о утрошку намјенских средстава посебних водних накнада и накнада по основу продаје шумских дрвних сортимената у прошлој години, те би требало да буду донесени програми утрошка тих средстава у текућој години.

Замјеник начелника општине Синиша Јефтић члановима Колегијума поставио је као тему о којој би требало размишљати и то да се сједнице Колегијума не објављују на ТВ К3, с обзиром да то не раде друге општине у окружењу. Он је казао да би средства за медијско праћење рада Општинске управе, које добија ТВ К3 требало редиговати, с обзиром да су за ову годину потписани и уговори са медијским кућама БН ТВ и АТВ.

Related posts

Бојану Лазићу плакета
за 50 пута даровану крви

Derventski List

Чувајући људе чувамо и Републику Српску

admin

Расписани позиви за додјелу средстава установама, НВО и спортским клубовима

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još