ИЗДВОЈЕНОНовости

СКУПШТИНА 8. ОКТОБРА О РАСПОДЈЕЛИ СУФИЦИТА И РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА

Одборници Скупштине општине Дервента разматраће на сједници, која је заказана за 8. октобар, тридесетак тема, међу којима је расподјела буџетског суфицита, као и ребаланс овогодишњег буџета, али и нацрт одлуке о усвајању буџета за идућу годину.

Утврдио је то данас скупштински Колегијум, а на дневном реду засједања локалног парламента наћи ће се и приједлог одлуке о преносу овлашћења за управљање јавним паркиралиштима, те информације о раду и пословању јавних установа у првој половини године.

Пред одборницима ће се наћи и извјештај о раду вртића „Трол“ за пословну 2019/2020. годину, те програм рада ове установе за радну 2020/2021. годину, а биће ријечи и о стању у основном и средњем образовању у школама на подручју општине.

На сједници скупштине општине Дервента требало би да буде и ријечи о приједлозима одлука о продаји неколико неизграђених парцела, те приједлозима одлука о прихватању понуђеног земљишта на поклон од ранијих посједника.

Related posts

РЕЗЕРВАЦИЈЕ ЗА „НАЈЛУЂУ НОЋ“ ОД 20 ДО 120 КМ

admin

Земуновић опозван са функције
предсједника парламента

Derventski List

ДЕРВЕНТСКИ НАСТАВНИЦИ ПРЕД КАМЕРАМА ПРЕНОСЕ ЗНАЊЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još