Uncategorized @bsИзбори

Социјалистичка партија
наставиће да гради Дервенту

Град Дервента је примјер снажног раста и развоја у свим сегментима живота и рада, а свему томе значајан допринос у континуитету дала је и Социјалистичка партија, која ће и након локалних избора 6. октобра наставити да гради Дервенту.

Поручено је то са централне предизборне трибине Социјалистичке партије која је вечерас одржана у Центру за културу, којој је присуствовао предсједник странке Петар Ђокић. На скупу је представљен изборни програм и листа кандидата за одборнике у Скупштини града, а носилац листе Славен Гојковић рекао је да је циљ понављање резултата са претходних локалних избора, односно освајање четири одборничка мандата.

-Наша листа броји 34 кандидата, равномјерно је заступљена територија града, обухваћене су све старосне групе и профили људи. Пред бираче излазимо поносно и уздигнуте главе. Наша одршка капиталним инвестицијама и свим другим пројектима који живот значе нашим грађанима су добро познати. То је политика континуитета, са јасним циљевима и правцима, базирана на бригу о људима и унапрјеђење животног стандарда – рекао је Гојковић додавши да СП даје допринос равномјерном развоју села и града, изградњи инфраструктуре, залаже се за повећање новчаних подстицаја за пољопривреду и пронаталитетну политику, те већа издвајања за културу, спорт.

Он је додао да Социјалистичка партија подржава кандидата СНСД-а за градоначелника Дервенте Игора Жунића, у чију изборну побједу не сумња.

Предсједник СП-а Петар Ђокић рекао је да је допринос социјалиста развоју Дервенте видљив у многим областима и има континуитет.
-Давали смо допринос свих претходних година развоју Дервенте, а оно што је овај град доживио је значајан раст у привредној области. Ми желимо да се боримо заједно са коалиционим партнером и новим градоначелником за којег сам увјерен да ће побиједити. То је сјајан човјек који посједује квалитете и вриједности који требају овом времену и народу, и камо среће да имамо овакав профил људи у свим срединама Републике Српске – рекао је Ђокић додавши да примјер развоја Дервенте треба да слиједе и друге локалне заједнице.
-Грађани Дервенте ће сигурно препознати ову политику која је до сада успјела да од Дервенте направи веома развијену заједницу, да ће подржати ту политику и да ћемо заједно у наредним годинама радити за опште добро и напредак Дервенте и развој Републике Српске – нагласио је Ђокић.
Кандидат СНСД-а за градоначелник Игор Жунић захвалио је Социјалистичкој партији за подршку.
-Вјерујем у наше искрено пријатељство и оно што смо до сада радили, користим прилику да се захвалим партији, господину Ђокићу и свим кадровима за све што су урадили за Дервенту, јер је та партија градила Дервенту и гради и је и сада. Сигурно сте један од темеља развоја нашег града – рекао је Жунић.
Предизборној трибини присуствовали су и представници дервентског СНСД-а, са почасним предсједником Градског одбора и градоначелником Милорадом Симићем, руководства дервентсих одбора Уједињене Српске и НДП-а, те делегације градских и општинских одбора СП-а из околних општина, те чланови и симпатизери партије.

Related posts

Представљамо кандидате за градоначелника Дервенте (први дио)

Derventski List

СП базиран на бригу о људима
и унапрјеђење локалне заједнице

Derventski List

Дервенти нудим промјене,
а грађанима квалитетнији живот

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još