Друштво

Спремност за зимске услове контролисана код 25 возила

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента и припадници Ауто – мото савеза Републике Српске провели су превентивну акцију под називом „Безбједна вожња у зимским условима“ у циљу  благовремене припреме возила за учешће у саобраћају у зимским условима вожње.

– У Улици Светог Саве у Дервенти у периоду од 13 до 15 часова контролисано је 25 возила, а припадници Ауто – мото савеза превентивно су прегледали пнеуматике, расхладне и кочионе течности, те исправност и подешености фарова за вожњу. Овом приликом возачима је дијељен и промотивни материјал у циљу што боље едукације возача и припреме возила за вожњу у зимским условима – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Из ове управе су апеловали на возаче да због личне безбједности и безбједности других учесника у саобраћају, поред законске обавезе посједовања и коришћења зимске опреме, у саобраћају учествују са технички исправним возилом, те да поштују саобраћајна правила и прописе.

Related posts

Мјеста има још у два занимања

admin

Подмладак богатији за 615 ученика

admin

СПУСТОМ ЧАМЦИМА ИСТРАЖУЈУ ТАЈНЕ УКРИНЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još