Избори

СП базиран на бригу о људима
и унапрјеђење локалне заједнице

Градски одбор Социјалистичке партије, лијепљењем плаката испред сједишта странке, почео је предизборну кампању за локалне изборе, а подршку им је пружио и кандидатат СНСД-а за градоначелника Дервенте Игор Жунић.

Предсједник Градског одбора странке Славен Гојковић казао је да је програм партије базиран на бригу о људима и унапрјеђењу живота у локалној заједници

-Симболично, изборну трку почињемо лијепљем плаката испред „наше куће“. Циљ наше кампање јесте да будемо коректни, да имамо позитивну кампању и да причамо о добрим стварима за које се залаже наша партија и о стварима за које сматрамо да можемо да унаприједимо у нашој локалној заједници.  – истакао је Гојковић додавши Градски одбор СП-а подржава кандидата СНСД-а за градоначелника Игора Жунића.

Потрудили смо се да листом наших кандидата „покријемо“ цијелу територију града, да обухватимо све старосне групе и профиле људи. дервентски Очекујемо да поновимо резултате са претходних локалних избора, односно да освојима четири одборничка мандата – додао је он.

Related posts

Социјалистичка партија
наставиће да гради Дервенту

Derventski List

Представљамо кандидате за градоначелника Дервенте (први дио)

Derventski List

Дервенти нудим промјене,
а грађанима квалитетнији живот

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još