Спорт

Станивуковић на клупи „Текстилца“

Милан Станивуковић из Бањалуке биће нови тренер првог тима „Текстилца“, а на том мјесту замијениће Дејана Пијетловића, који је преузео дужност спортског директора у клубу.

У досадашњој тренерској каријери Станивуковић је водио екипе „Омарске“ и „Љубића“ из Прњавора, а његов први помоћник биће Дејан Плиснић.

Тренерски тим у понедјељак је обавио прозивку, а на први тренинг одазвало се двадесетак играча, који ће клубу бити на располагању већ у недјељу када ће „Текстилац“ одиграти прву контролну утакмицу против „Полета“ из Брода.

Када се ради о почетку такмичења, у Фудбалском савезу Републике Српске прошле седмице одржано је извлачење такмичарских бројева за екипе из Друге лиге – запад.

„Текстилац“ је извукао број 15 и у првом колу гостоваће код екипе „Горица“, а остали парови су: Жељезничар (Д) – Дубраве, Слога (Т) – Челинац, Напријед – Пролетер (Т), ОФК Брдо – Слога (С), Модрича Алфа – Борац (Ш), Црни Врх – ФСА Приједор, Омарска – ОФК Лауш и Јединство (Ж) – Полет 1926.

С обзиром да је лига проширена са 16 на 18 учесника, представници неких клубова су истакли жељу да првенство почне седам дана раније, 10. августа. Коначну одлуку о томе донијеће Извршни одбор Фудбалског савеза РС.

Related posts

Меч ветерана „Звезде“ и „Текстилца“ вечерас

admin

Клуб борилачких вјештина
изњедрио још два првака РС

Derventski List

Надам се још
бољим резултатима

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još