Друштво

Стигао стамбени контејнер
за Добривоја Тутњевића

Стамбени контејнер за Добривоја Тутњевића, који је донирао предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, допремљен је у Дервенту и чим временски услови дозволе биће постављен и спреман за усељење.

Потврдио је то представник Хуманитарног удружења „Мали Анђео“ из Бањалуке Саша Икић, које је покренуло акцију рјешавања стамбеног питања за Дервенћанина.   

– Републичка управа цивилне заштите организовала је транспорт контејнер у Дервенту, али временски услови не дозвољавају да се припреми терен за његово постављање. Имамо проблем и са приступним путем до мјеста гдје ће контејнер бити смјештен – рекао је Икић напомињући да редовно обилазе Тутњевића.

– Велику захвалност дугујемо Младену Тодорићу који са Ненадом Раилићем покушава да пронађе начин да контејнер у најкраћем року оспособимо за становање. Вјерујемо да ћемо и овај проблем успјешно ријешити и да ће Добривоје имати боље услове за живот – рекао је Икић.

Тутњевић живи сам у неусловној кући, без воде, а почетком године покренута је акција за помоћ, којој се одазвао и премијер РС.

Related posts

Одмор и дружење у зимској идили

admin

У четвртак без
струје дијелови града

Derventski List

Невријеме направило хаварију у Кострешу (ФОТО)

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još