ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Тијана Дапчевић гласом и
енергијом разгалила Дервенћане

Препознатљивим гласом и енергијом „упакованим“ у музичке хитове, Тијана Дапчевић вечерас је добро расположење измамила код Дервенћана свих генерација.

Многобројни суграђани уживали су у концерту који је у Дервенту стигао са „Караваном“, емисијом Радио – телевизије Републике Српске која је данас емитована из нашег града.

– Дервента ми је, од мог првог наступа пре 17 година, остала у лепом сећању, као и мом тадашњем бенду по спектакуларној публици, дивним људима, а данас сам имала прилику и да се прошетам по граду. Заиста диван град, а публика је и вечерас била сјајна, другачија у смислу млађих генерација – казала је Дапчевићева захваливши се Дервенћанима на добродошлици и цијелом граду на челу са градоначелником Милорадом Симићем.

– Сама проба и концерт нам је било уживање а све захваљујући „Каравану“ Радио – телевизије РС, а и господину Симићу који Дервенћанима пружа прилику да слушају квалитетну музику – казала је Дапчевићева.

Генерални покровитељ концерта био је град Дервента, а концерту је присуствовао и градоначелник.

Related posts

ЗАРАЖЕНО ЈОШ ПЕТ ОСОБА

admin

Позив за предлагање кандидата
за Великогоспојинску повељу

Derventski List

Порфирије нови патријарх српски

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još