Uncategorized @bsИзбори

Уз СНСД и Игора Жунића Дервента
отвара нову страницу развоја

СНСД има потребну снагу да настави да развија Дервенту, а важна полуга у томе је Игор Жунић под чијим вођством град може да отвори нову страницу напретка.

Поручено је то вечерас на централном предизборном митингу СНСД-а, на којем су подршку кандидатури Игора Жунића за градоначелника и одборничкој листи странке за Скупштину града пружили лидер СНСД-а Милорад Додик и најуже руководство партије са потпредсједницом Жељком Цвијановић.
Жунић је поручио да је СНСД у Дервенти направио чудо, а да је његов циљ нови период развоја града.

-Дервента је град који итекако зна да цијени напредак и залагање, а оно што ја лично могу да обећам и тврдим, јесте да нам тек слиједи период развоја. СНСД је у овом граду, на челу са Милорадом Симићем, направио чудо, а ја сам спреман да направимо чудо над чудима. Сасвим сам сигуран да ће у наредних десет година ово постати и љепши и већи и богатији и развијенији град – истакао је Жунић додавши да ће наставити да стоји раме уз раме са народом и да ће, као и до сада, радити искључиво за добробит Дервенте.
Пуну подршку кандидату СНСД-а за градоначелника Дервенте и одборничкој листи пружио је предсједник странке Милорад Додик.

-Игора Жунића познајем годинама. Он је веома важан човјек унутар наше странке, али је још важнији за Дервенту и њену будућност. Такође, морам да истакнем важност свега оно што је тренутни градоначелник Милорад Симић урадио за Дервенту. Овај град је изградио из пепела и оставио један озбиљан печат развоја. Али, свакако је сада вријеме за неку нову енергију, а пред Жунићем су велике ствари – казао је Додик додавши да уз Жунићеву могућност да лако отвара сва врата, Дервенту несумњиво чека напредак.

Додик је позвао Дервенћане да подрже и листу канидата СНСД-а за Скупштину града, казавши да се ради о перспективним људима са визијом.
Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је да је Игор Жунић своју снагу и способност доказао радећи велике ствари у Народној скупштини Републике Српске.

-Не сумњам да ће и на нивоу локалне заједнице урадити све оно што је неопходно да би Дервента одржала континуитет развоја. Ово је град који је био сравњен са земљом, а данас је то град који привлачи пословне људе и најмање што очекујем је да ће Игор Жунић испратити такав темпо развоја – истакла је Цвијановићева напоменувши да је СНСД увијек ту да отвори врата привредним улагањима те да не сумња да је пред Дервентом свијетла будућност.
Давор Симић, носилац листе СНСД-а за Скупштину града, напоменуо је да је Дервента вођена овом странком већ 20 година лидер региона и да је то правац којим треба да иде и у будућности.

-Ми настављамо истим, сигурним путем да градимо и развијамо наш град, јер нам не недостаје енергије и воље, а континуитет итекако имамо – казао је Симић додавши да ће Игор Жунић, као градоначелник Дервенте, бити мотор развоја и унапрјеђења како овог града, тако и региона.
На вечерашњем митингу подршку кандидату СНСД-а за градоначелника пружила су и руководства градских одбора Уједињене Српске, Социјалистичке партије и НДП-а, те чланови и симпатизери партије и бројни Дервенћани.

Related posts

Представљамо кандидате за
градоначелника Дервенте (други дио)

Derventski List

Представљамо кандидате за
градоначелника Дервенте (трећи дио)

Derventski List

Социјалистичка партија
наставиће да гради Дервенту

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još