ИЗДВОЈЕНОНовости

У КУЋНОЈ ИЗОЛАЦИЈИ ПЕТОРО ПРИСТИГЛИХ АУТОБУСОМ ИЗ АУСТРИЈЕ

Особа која је 18. марта тестирана на корона вирус је негативна, али се налази у кућној изолацији, а под надзором љекара тренутно су 383 особе, саопштено је данас из Хигијенско – епидемиолошке службе Дома здравља.

Додали су да је још једна особа тестирана због сумње на COVID-19, док се девет особа налази у изолацији.

– Током претходна 24 часа под надзор је стављено 57 лица и то 27 из Аустрије, 12 из Словеније, по три из Њемачке, Хрватске и Србије, двије из Албаније, те по једна из Мађарске, Холандије, Чешке, Италије и Белгије навели су из Дома здравља додајући да је пет особа преузето јуче из аутобуса који је заустављен у Градишци, јер су се у њему налазила лица из Брчког која су била у контакту са обољелим у Аустрији.

– Сва лица су возилом хитне помоћи у пратњи полиције превезена на кућне адресе и налазе се у кућној изолацији – нагласили су из Дома здравља.

Додали су да су дезинфиковане ипросторије Црвеног крста и све школе, теренске амбуланте Дома здравље, „Јевтић комерц“ и „Полет комерц“.

Related posts

ПЛЕС И ФИЛМ ЗАЧИНИЛИ „ЉЕТНУ АРТ СЦЕНУ“

admin

Општи избори у БиХ 2. октобра

admin

БОЛЕСТИ СРЦА ГОДИШЊЕ ОДНЕСУ 7.000 ЖИВОТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još