Култура

Филмска радионица окупила младе ентузијасте

Полазници радионице филма коју је организовао једини Дервенћанин, апсолвент на Академији умјетности, на смјеру филмске и ТВ режије, Вук Пијетловић вечерас су под окриљем „Арт сцене“ представили своје филмове.
Како је Пијетловић казао, полазници су га пријатно изненадили креативношћу и са којом пажњом су упијали сваку информацију коју им је он преносио.
– Било их троје и заиста сам био затечен њиховом спремношћу, идејама и самом реализацијом. Ја сам био ту да им теоријски пренесем моје стечено знање и пустио сам их да раде, али сам био ту за савјете. Њих три снимиле су два једноминутна филма и биле су изванредне – казао је он те додао да је публика вечерас видјела и његов краткометражни, испитни филм.
Како је објаснио ради се о филму који траје 17 минута и веома је „гледљив“ јер нема скривених порука и радња није комплексна, а главна мушка улоје повјерена Милану Димићу.
Стела Којић, једна од учесница радионице, захвалила се на прилици да открије чари филма.
– Ја сам заиста одушевљена на који начин све функционише. Вук Пијетловић се заиста потрудио да нам докаже, покаже и укаже на све – казала је Стела додавши да једва чека нову прилику те да се окупи са новостеченим другарицама и поново се опробају у глуми, али и снимању.

Related posts

У фокусу дилеме и изазови
жене у савременом свијету

Derventski List

Малишани се одлично снашли у свијету музике

admin

Филмови „Олуја“ и „Кикорики:
Већ виђено“ у сриједу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još