Хроника

Једна особа погинула у саобраћајки у Осињи

У саобраћајној несрећи која се догодила јуче око 15.35 часова на локалном путу Осиња – Појезна погинула је једна особа, саопштено је из Полицијске управе Добој.

– У саобраћајној несрећи која се догодила у Осињи учествовало је лице иницијала Н.Т. са подручја Станара, које је управљало путничким аутомобилом марке Фолксваген „голф“ и лице иницијала Д.Ђ. из Дервенте које је управљало аутомобилом марке „рено“ а са којим се као сувозач налазило лице иницијала С.Г. и путници лице иницијала Д.Г. и малољетно дијете, сви са подручја града Дервента. Лице иницијала Н.Т. је смртно страдало, док су лица иницијала Д.Ђ. и С.Г. задобила тјелесне повреде и указана им је љекарска помоћ у Дому здравља Дервента, а потом у добојској болници – наводи се у саопштењу.

Увиђајем је  руководио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој, а увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Дервента.

Related posts

У МЕРЦЕДЕСУ ПРЕВОЗИО 113 КГ НЕЛЕГАЛНОГ ДУВАНА

admin

Убиство Раденка Башића: Полиција трага за мушкарцем са слике

admin

Дервенћанин за воланом са 3,2 промила

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još