Спорт

ЈОШ ЈЕДНА СУДИЈСКА НЕПРАВДА

РУДАР – ТЕКСТИЛАЦ 2:0 (1:1)

Стадион Рудара у Приједору. Судија Гиговић (Градишка).

Текстилац: Чалаковић, Mарић (од 73. Чавић), Ђекић, Вугдалић, Ђуричић (од 73. Шаин), Ћорић, Бабић, Рудан, С. Саркић, Бановић, Љ. Саркић.

 

Десетковани „Текстилац“, без неколико стандардних играча, али и са лошом серијом, није могао на гостовању у Приједору да очекује ништа боље од часног пораза.

„Кројачи“ су против себе имали једну од екипа из врха табеле, која је препознала шансу за нове бодове.

Први гол „Текстилац“ је примио у тренуцима када се очекивало да судија означи крај првог полувремена, а други у посљедњим тренуцима утакмице. Тај други гол је под великим знаком питања, јер лопта, према мишљењу многих који су пажљиво гледали, није цијелим обимом прешла гол линију. Нису помогли протести играча и клупе „Текстилца“, па се сада већ може рећи да дервентски клуб, из утакмице у утакмицу, трпи судијске неправде.

Добар дио утакмице екипа „Рудара“ имала је лопту у свом посједу, а „Текстилац“ се бранио и из контра напада покушавао да запријети. Меч је лако могао да добије другачији ток да је Рудан у 27. минути савладао голмана домаћих. Он и Ђекић имали су ситуацију „два на један“, али мрежа Приједорчана остала је натакнута.

У сљедећем колу „Текстилац“ дочекује „Слободу“ из Новог Града.

Related posts

Одбојка на пијеску
8. и 9. јула

Derventski List

Атлетичарима 17 медаља

admin

УЗБУЂЕЊЕ ПРАТИЛО И ДРУГО ВЕЧЕ ТУРНИРА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još