Спорт

Низ медаља за каратисте

Запажен наступ на такмичењу другог кола карате клиге РС „Дервента опен 2024“ имало је 24 члана Карате клуба „Дервента“, а најбољи резултат остварила је Тијана Шарић, која је у женској кадетској конкуренцији освојила пехар за најбољег  појединца.

У катама појединачно златну медаљу освојили су Дајана Видић, Маријо Вајић, Жарко Његомировић, Славен Ђеорђић, Урош Спасенић и Маја Бабић, а сребрну медаљу Анастасија Чанчаревић, Наталија Тешић и Марко Бабић, а бронзу Немања Ђукић, Кристина Живковић, Лазар Нединић, Никола Маркуљевић, Владимир Васић, Славен Топаловић, Ђорђе Петковић, Стефан Љешић, Данило Сурла и Владимир Михајловић.

У катама екипно златну медаљу је освојио тим један у саставу Маријо Вајић, Марко Бабић и Урош Спасенић, те тим два и то Дајана Видић, Маја Бабић и Наталија Тешић. Тим четири који су чинили Никола Маркуљевић, Ђорђе Петковић и Стефан Љешић био је сребрни, као и тим пет, односно Жарко Његомировић, Кристина Живковић и Урош Спасенић и тим три Јана Васић, Тијана Шарић и Хелена Ристић. Бронзану медаљу освојио је тим десет у саставу Владимир Васић, Анђела Ђукић и  Данило Сурла.

У борбама појединачно златну медаљу освојили су Тијана Шарић, Славен Топаловић, Немања Видић и Владимир Михајловић, а бронзу Јана Васић и Славен Ђеорђић. У борбама екипно златом се окитио тим седам, однсоно Јана Васић, Тијана Шарић иХелена Ристић, и тим осам у саставу Славен Топаловић, Немања Видић и Славен Ђеорђић. Сребрену медаљу освојио је тим девет који су чинили Владимир Михајловић и Ђорђе Видић.

Тренер Саша Видић рекао је да су сви чланови клуба показали ентузијазам, а своју упорност крунисали су медаљама.

Related posts

Празник футсала од 11. до 29. децембра

admin

„Адреналин“ не заборавља
настрадалог Мирка Никодиновића

Derventski List

УРУЧЕНЕ ЛОПТЕ ЗА ОСАМ ОДБОЈКАШКИХ КЛУБОВА ИЗ РЕГИЈЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još