Друштво

„Вашарски куп“ и „фишијада“
окупљају љубитеље риболова

Љубитељи риболова, те дружења уз Укрину, у недјељу, 25. августа, имају прилику да се окупе на рибарској стази у Трстенцима на такимичењу у лову рибе удицом на пловак „вашарском купу“, припреми рибље чорбе „фишијади“ и Меморијалном купу „Станко Марјановић“.

Ради се о традиционалним сусретима које у оквиру великогоспјинских свечаности организује Спортско – риболовно друштво „Укрина“.

  • Окупљање екипа за лов рибе удицом на пловак је на дан такмичења у седам часова, а екипе треба да чине по три такмичара. Осим чланова „Укрине“ очекујемо и госте из сусједних општина – рекао је предсједник Управног одбора друштва Никола Стринић додајући да „фишијада“ почиње у недјељу до десет часова, а за све такмичаре биће обезбијеђна по два килограма рибе, дрва и вода.

Пријаве такмичара и за лов рибе и за припрему рибље чорбе је на број телефона 053/334-177 или на мејл srdukrina@gmail.com најкасније до 22. августа.

Related posts

НА УПИС У ШКОЛУ БЕЗ РОДНОГ ЛИСТА

admin

ЗАБРАЊЕНЕ ПОСЈЕТЕ И НА УКЦ РС У БАЊАЛУЦИ

admin

Васкршњи пост почиње сутра

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još