Uncategorized @bsИзбори

СДС и Владо Ковачевић спремни
да Дервенту поведу путем промјена

Српска демократска странка – воља народа спремна је да преузме одговорност за Дервенту, а уз подршку коалиционих партнера ПДП-а, ДНС-а и Народног фронта, кандидат за градоначелника Владо Ковачевић може да води град путем промјена.
Поручено је са централног предизборног скупа СДС-а – воља народа који је вечерас одржан у Центру за културу, а на којем су представљени кандидати странке за одборнике у Скупштини града, те кандидат за градоначелника Владо Ковачевић.

Он је поручио да је увјерен у изборну побједу.
– Хвала свим грађанима Дервенте који су ми током изборне кампање давали неизмјерну подршку, али и 2020. године када сам добио посебну снагу и енергију да се поново кандидујем, да стојим овдје као кандидат своје Српске демократске странке, али и кандидат ПДП-а, ДНС-а и Народног фронта, који нас неизмјерно подржавају – рекао је Ковачевић и додао да се нада да ће Дервента од 6. октобра кренути оним путем којим заслужује.
– Мој план рада је да се поштује струка, знање, да се воде приоритетни пројекти, да се ради по закону и да се слуша ријеч грађана. Нећемо самовољу, јер сматрамо да се једино треба слушати шта наши грађани желе и који су њихови приоритети – поручио је Ковачевић.

Централном предизборном скупу присуствовао је и предсједник странке Милан Миличевић који је казао је да га радује позитивна атмосфера на свим предизборним скуповима странке, па и вечерас у Дервенти.
-Највећа енергија и потенцијал су људи, поготово добре воље, који слободоумно без икаквог притиска долазе да нас чују. И поред санкција чини ми се да смо добили додатну енергију за ове изборе и подршка људи је заиста искрена и велика – рекао је Миличевић изразивши наду у промјене у Дервенти.
– Наш дуг према Дервенти је да поправимо оно што се десило прије четири године, када је СДС био воља народа, али су разне околности ту вољу промијениле. Влади Ковачевићу дајемо пуну подршку као странка, људи и пријатељи. Мислим да су на помолу промјене у Дервенти. Грађани очекују пројекте за будућност – истакао је Миличевић.
Носилац листе кандидата СДС-а – воља народа за Скупштину града Перо Ђурић рекао је да је ова странка спремна да преузме одговорност за Дервенту.
– Желимо да уз помоћ народа исправимо неправду из 2020. године и да Владо Ковачевић води град заједно са СДС-ом. Када 6. октобра изађемо на изборе и заокружимо СДС и име Владе Ковачевића, свима треба да буде боље – рекао је Ђурић.
Предсједник Градског одбора СДС-а Бранко Катанић додао је да расположење људи показује да је ова странка предизборну кампању водила на прави начин.
– Урадили смо све да у недјељу, 6. октобра побиједи воља народа, да побиједи Владо Ковачевић, а да СДС буде окосница блока који подржава заједничког кандидата – рекао је Катанић.
Предизборном скупу, осим кандидата за одборнике, чланова и симпатизера странке, присуствовали су и представници ПДП-а, ДНС- а и Народног фронта, гости из сусједних општина и градова, те грађани.

Related posts

Представљамо кандидате за
градоначелника Дервенте (трећи дио)

Derventski List

Представљамо кандидате за градоначелника Дервенте (први дио)

Derventski List

Мишљење суграђана кључно
за провођење идеја

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još