Спорт

Дервенћанима четири побједе

Чланови дервентског Клуба борилачких вјештина Никола Илић, Сергеј Николић, Андреј Павловић и Симо Зорић протекле суботе квалитетним мечевима у првом колу Боксерске лиге РС изборили су побједе у својим категоријама потврдивши још једном да труд и рад заслужују трофеје.

Млади Никола Илић је у категорији јуниора до -54 килограма против далеко искуснијег противника показао завидан ниво техничког знања и тактичку зрелост, што му је омогућило да наметне темпо и дође до побједе. Сергеј Николић је у категорији јуниора до -75 кг доминацију у борби крунисао је побједом, док је Андреј Павловић је имао мало тежи задатак у категорији јуниора до -67 кг, али је показао храброст и одлучност, те меч преокренуо у своју корист.

Искусни Симо Зорић је у категорији сениора до -86 кг имао изванредан наступ против такмичара из Бијељине гдје је доминирао како физичком, тако и менталном снагом, али и техничком презизношћу што му је обезбиједило тријумф.

Дервенћани су наступили под окриљем Боксерског клуба „БЛ 22“.

Related posts

Два важна тријумфа

Derventski List

Школа фудбала на турниру окупила 500 фудбалера

admin

Јеленко Тадић у трци за трофеј

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još