Спорт

Теквондо вјештине у Дервенти
демонстрира 200 такмичара

Теквондо клуб „Дервента“ домаћин је Првенства Републике Српске у теквондоу које се данас одржава у Спортском центру, а борилачке вјештине током дана демоснстрираће око 200 такмичара из 12 клубова.
Турнир је отворио предсједник Теквондо савеза Републике Српске Бранислав Његован казао је да дервентски теквондо клуб сваке године окупља врхунске спортисте на такмичарским смотрама.

-Овај клуб, прије свега ради озбиљан и одговоран посао и до сада је изњедрио мноштво врхунских спортиста, такмичара и шампиона – казао је Његован.
Турнир је традиционално подржала Градска управа, а начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Славен Пашалић похвалио је организацију и захвалио се представницима клубова за одзив.

-Увијек је задовољство подржати једну овакву манифестацију која окупља спортисте и која слави такмичарски дух – казао је Пашалић.
Тренер Теквондо клуба „Дервента“ Горан Теофиловић истакао је да је веома задовољан се данашњој спортској смотри одазвало 205 такмичара, рачунајући и 35 Дервенћана.

Related posts

„Дервента“ код куће
отвара други дио сезоне

Derventski List

Сергеј Теофиловић најбољи сениор

admin

ЉУБИТЕЉИ МОТОРА И АДРЕНАЛИНА ДОШЛИ НА СВОЈЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još