Спорт

„Дервента“ суверено против „Рудара“

ОК ДЕРВЕНТА – ОК РУДАР УГЉЕВИК 3:0

(25:10, 25:19, 25:11)

Одбојкашки клуб „Дервента“: Живковић, Живанић, Сарачевић, Бабић (К) (Л1), Кењало, Нинковић, Попадић, Алексић, Павић, Малић, Гојић, Јовичић (Л2). Тренер: Драган Моћић.

Одбојкашице „Дервенте“ у другом колу Друге одбојкашке лиге Републике Српске протеклог викенда савладале су на свом терену екипу „Рудара“ из Угљевика резултатом 3:0.

Дервенћанке су оправдале улогу фаворита, и лакше него што се очекивало, савладале гошће.

Први сет је одлично кренуо за домаћи тим. Одлични сервиси су помјерили пријем „Рудара“, па је и сама игра и организација одбране успјешно функционисала. Примач сервиса Тамара Малић је сјајним нападима освајала поен за поеном, а капитен Драгана Бабић је смиреним пријемом и игром у одбрани сјајно организовала контра-нападе домаћег тима. У таквој ситуацији „Рудару“ није било спаса и освојили су само десет поена у првом сету (25:10).

Други сет је био друга прича.

– Гошће су почеле квалитетније да сервирају и играју у пољу, па је и сам резултат био много неизвјеснији. Предност је константно била на страни домаћина, али ниједном већа од два поена до резултата 19:16 Тада је напокон прорадио и блок домаћег тима, па су поново контра-напади потпуно сломили отпор гостујуће екипе (25:19) – испричали су из Одбојкашког клуба додајући да је трећи сет био готово пресликан као први.

– И резултат је био готово идентичан, а једина разлика била је томе што је освојено више поена блоком него у претходним сетовима (25:11) – додали су из клуба.

„Дервента“ у четвртак, 24. октобра у 16 часова дочекује „Слогу“ из Добоја, а за викенд слиједи путовање у Хан Пијесак.

Related posts

Дервенћани успјешни на хуманитарном кросу

admin

Одбојка на пијеску спортска
посластица пуне 24 године

Derventski List

Милојевићева поставила
два лична рекорда

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još