ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПАКЕТИЋИ И ДРУЖЕЊЕ ИЗМАМИЛИ ОСМИЈЕХЕ

Удружење родитеља дјеце и омладине са посебним потребама „Сунце“ данас је у Центру за културу, поводом предстојећих новогодишњих празника, организовало пригодан програм, а члановима удружења подијељени су и пакетићи.

Предсједница „Сунца“ Татјана Спасојевић истакла је да представом и дружењем традиционално обиљежавају крај године.

– Поред начелника Милорада Симића, ове године пакетиће су нам донирали и Хуманитарна организација „Адра“, путем наших драгих пријатеља из Дервенте Велинке и Пере Лалића, и дервентска фирма „К – уни“. Ријеч је о лијепом гесту, јер пакетићи, као нешто материјално, много значе дјеци, а нама, родитељима донатори су овим чином послали поруку да нисмо сами и да увијек неко мисли на нас – казала је Спасојевићева захваљујући се свим донаторима.

Током наредних дана, новогодишње пакетиће чланове Удружења обрадоваће и поклони које је обезбиједио Општински одбор СНСД-а, те Осигуравајуће друштво „Уника“.

Радмила Шаиновић, мајка дјечака Николе, који болује од церебралне парализе изразила је захвалност свим људима добре воље, који су, како каже, имали слуха за њихову дјецу.

– Наша дјеца нису у могућности да оду на неку манифестацију или у кафић, попут својих вршњака, те њима овакви догађаји значе много. Чланови смо удружења „Сунце“ од оснивања и могу да кажем да нама родитељима, поред институција и установа, ово удружење представља вјетар у леђа – рекла је Шаиновићева.

Представа

Пригодном представом ученици V1 разреда Основне школе „19. април“, заједно са учитељицом Наташом Плавшић, употпунили су свечаност Удружења „Сунце“.

 

Related posts

Светом Сави у част приредба
и у осињској школи

Derventski List

Oсновци укрстили фудбалске вјештине

admin

Домаћини побједници
шаховског турнира слијепих

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još