Друштво

УЧЕНИЦИМА БРОШУРA ЗА СВЈЕТСКИ ДАН ВОДА

Ученици у дервентским школама, поводом 22. марта, Свјетског дана вода, добиће брошуру у којој је истакнута важност вода, као и заштита животне средине.

У брошури, коју је обезбиједио „Комуналац“ у сарадњи са Удружењем „Водоводи Републике Српске“, сликама, загонеткама и пјесмицама дјеци се настоји указати на то да је вода благо и да је због тога треба чувати. Према ријечима директора „Комуналца“ Гроздана Ружичића, у договору са директорима и педагозима основних школа констатовано је да се ради о садржају намијењеном за ученике трећег разреда.

– Брошура је оплемењена сликама, загонеткама, пјесмама о води и сличним занимљивим стварима, јер је битно да се дјеца у том узрасту образују на исправан начин, како би сутра постали савјесни грађани – казао је Ружичић додајући да је одштампано 300 примјерака брошуре.

– Надама се да ће ова пракса обиљежавања Светског дана вода бити настављена и идуће године са истим или сличним садржајем – нагласио је он.

Related posts

ОРГАНИЗАЦИЈА СЛИЈЕПИХ ЈЕДНА ОД НАЈБОЉИХ У РС

admin

Најбоља подлога за даље школовање

admin

ЗАВРШЕНО УНУТРАШЊЕ МАЛТЕРИСАЊЕ СТАРЕ ЦРКВЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još