ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ВИРУС КОРОНА ИМА ЈОШ 500 ОСОБА, ДВОЈЕ ИЗ ДЕРВЕНТЕ

Вирус корона потврђен је данас код 500 особа у Републици Српској, а у посљедња 24 сата, КОВИД-19 однио је 23 живота, саопштено је из Института за јавно здравство.

Ради се о 14 мушкараца и девет жена средње и старије животне доби из Бањалуке (девет особа), Лакташа (двије особе), Зворника (двије особе), Теслића (двије особе), Новог Горажда, Бијељине, Петрова, Милића, Градишке, Козарске Дубице, Сокоца и Источног Новог Сарајева.

Када се ради о зараженим, 218 особа је из Бањалуке, 78 из Бијељине, 33 из Зворника, 22 из Фоче, 18 из Лопара, 17 из Гацка, 14 из Кнежева, по 12 из Вишеграда и Угљевика, 10 из Добоја, девет из Лакташа, осам из Козарске Дубице, пет из Градишке, по четири из Источне Илиџе, Источног Новог Сарајева и Теслића, по три из Новог Горажда, Рогатице и Српца, по двије из Дервенте, Приједора, Рибника, Сокоца, Чајнича и Шековића и по једна из Васенице ,Котор Вароша, Крупе на Уни, Мркоњић Града, Новог Града, Пала, Петрова, Прњавора, Станара, Требиња и Челинца.

До сада је у Републици Српској потврђено 19.897 случајева вируса корона, а преминуло је укупно 469 особа код којих је потврђен тест на нови вирус корона.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 907, у Универзитетском клиничком центру Републике Српске 376, а у општим болницама 531.

Related posts

Појезна и Доњи Церани
сутра без струје

Derventski List

ВЕЧЕ ЗА ПАМЋЕЊЕ УЗ МУЗИКУ И ГЛУМУ

admin

„Пољопривредник“
сутра без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još