Спорт

У Рукометни клуб стигла појачања

У току ове седмице озваничено је оно што су у Рукометном клубу најављивали на почетку припрема – тренинзима су се прикључила зимска појачања.

Ради се о четири бивша играча дервентског клуба који су са успјехом носили и дрес „Дервенте“, али и других премијерлигашких клубова.

– Бранко Мишановић, Бени Шкрга, Станко Станковић и Данијел Божић нови су играчи „Дервенте“. Они за нас нису новајлије, то су момци одличних људских и играчких квалитета, они „Дервенту“ осјећају као свој клуб, јер су ту и играли дуги низ година прије неколико сезона. И наши навијачи их познају и вјерујемо да ће уз постојећи играчки кадар и наведене момке и резултати за наш клуб бити овог прољећа пуно бољи – казали су из клуба додавши да је дошло вријеме да се дервентски Рукометни клуб врати у врх рукомета Републике Српске.

– Припреме теку у добром ритму, а свакако желимо и да наши млади играчи имају добру минутажу и стасају у стандардне првотимце у наредном периоду – поручили су из клуба.

Пријатељски мечеви
– У току фебруара планирамо и низ пријатељских утакмица, а 12. фебруара планиран је одлазак у Апатин гдје ћемо учествовати на турниру код наших спортских пријатеља из тог града – најавили су из клуба.

Related posts

Доминација над Српчанима

Derventski List

Возачима и клубу признања
Мото савеза БиХ

Derventski List

Краљица спортова у Дервенти окупила 130 такмичара

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još