Спорт

CROSSFIT ТРЕНИНЗИ И У НАШЕМ ГРАДУ

У нову сезону Клуб борилачких вјештина „Дервента“ улази са новим амбијентом у сали за тренинге, али и crossfit тренинзима, који су прилагођени свима који су жељни интензивних тренинга са комбинацијом више врста вјежби.

Модерно уређен и функционалан простор требао би, како у клубу очекују, да буде подстрек за све, а посебно за млађе чланове, за веће домете и боље резултате.

– Имамо амбициозне планове за ову годину. Прије свега желимо да омасовимо кик – бокс, да га приближимо младима, како би код њих развили такмичарски дух – каже први човјек Клуба борилачких вјештина Никола Ђурић.

Највћа новост су, ипак, crossfit тренинзи који представљају интензивно вежбање које укључује неколико различитих тренинга. Функционални покрети који се изводе изводе се под великим интензитетом с циљем да се тијело навикне на различите вјежбе које се надовезују једна на другу са кратким паузама. Овакав начин тренинга тијело чини јачим, фит у кратком временском периоду, тонираним и мишићавим. Ради се комбинацији кардио вежби, тренинга снаге и оптерећењима, те тренинга издржљивости и гимнастичких вјежби.

Related posts

ПРВО МЈЕСТО ПРИЈА И ОБАВЕЗУЈЕ

admin

Дервента у великом стилу
обновила традицију уличних трка

Derventski List

Бронза Николи Сибинчићу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još